Klar til Storbritannien?

Det er blevet tid til Silverstone. Den måske mest legendariske bane på Formel 1-kalenderen, hvor langt de fleste kørere gerne vil vinde. Det tredje løb på tre uger - hvad skal vi holde ekstra øje med?

Lewis Hamilton på hjemmebane. Et scenarie der gør, at point er ligegyldige - det handler kun om en sejr foran englænderens trofaste publikum. Hamilton vandt sidste år sin femte sejr på banen, hvor han samtidig blev den mest vindende englænder på Silverstone. Det engelske publikum bliver aldrig mætte, så Mercedes er under tryk efter katastrofeweekenden i Østrig. Med Red Bull i storform og Ferrari med vinderfart er Mercedes ikke garanteret noget som helst ved det britiske Grand Prix.

Renault skal satse i weekenden, hvorfor de er værd at holde øje med. Haas har sneget sig forbi det franske storhold i konstruktørverdensmesterskabet - en situation Renault på ingen måde kan være tilfredse med. Det virker til, at Renault hele tiden har manglet det sidste i forhold til at kunne matche farten fra Haas´ Ferrari-motor. Renault får svært ved, at indhente det tabte i mesterskabet, hvis det ikke vender snarest. Kan Nico Hülkenberg eller Carloz Sainz Jr. udkvalificere den ene- eller begge Haas-racere, er der lagt op til en tæt kamp i midterfeltet.

Valtteri Bottas har haft en uheldig sæson 2018, der endnu ikke har givet finnen den ønskede sejr. På Silverstone handler det meste om holdkammerat Hamilton, men måske netop dét kan Bottas udnytte. Bottas har altid klaret sig godt på Silverstone - hvem husker ikke Williams´ 1-2 føring med Felipe Massa og en sprudlende Bottas. Finnen har ikke kunne udnytte sine gode startplaceringerne indtil nu. Hvis der kommer bedre starter fra Bottas, kan han også finde nøglen til flere sejre - måske endda i Hamilton-land i weekenden.