En gentleman vender tilbage

The name is Button... Jenson Button!

En af de mest respekterede gentlemen i Formel 1-sporten vender retur for en kort bemærkning. Jenson Button er tilbage i McLaren-raceren ved Monacos Grand Prix. Kan den sympatiske Button levere årets første point for McLaren, eller er det et håbløst projekt?

Lad mig slå fast: Det er IKKE et håbløst projekt.

Jeg tror langt de fleste i Formel 1-verdenen har fået større respekt for Jenson Button her i 2017-sæsonen. Det lyder måske mærkeligt, når Button faktisk ikke deltager i denne sæson. Min pointe er, at med Stoffel Vandoorne som teamkollega til Fernando Alonso, så har man fundet ud af, hvor godt Button egentlig gjorde det i de magre sæsoner 2015 og 2016. Button kæmpede ligesom Alonso med McLaren-raceren både i 2015 og 2016, men Button formåede altid at være tæt på Alonso eller inden for rimelig afstand. Det kan Vandoorne på ingen måde matche indtil videre, og derfor må man anerkende Buttons evner, selvom han i de seneste sæsoner blev talt ned af presse og fans.

Hvis nogen kan gøre forskellen for McLaren på en bane som Monaco, så er det Jenson Button. Der kan ikke laves mirakler i McLaren-raceren, men jeg regner med, at Button leverer årets første point til det lidende team. Afhængig af hvordan løbet udvikler sig, så kan top 8 være inden for rækkevidde. Mit umiddelbare bud er, at Button får bilen i Q2 ved kvalifikationen og herefter arbejder sig i pointene.

McLaren må have opskriften klar: PUSH THE BUTTON!