Klar til Bahrain?

I ørkenstaten Bahrain skal der i weekenden køres i mørke og under meget varme forhold. En prøvelse for racerne og for kørerne. Hvem skal vi holde særligt øje med?

Pierre Gasly var den helt store stjerne ved Bahrains Grand Prix 2018. I en Toro Rosso kørte franskmanden en imponerende 4. plads hjem. Kan Gasly overgå sidste års resultat? Forudsætningerne er til stede med Red Bull-raceren, som har potentialet til at kunne køre med om sejren i Bahrain. Spørgsmålet er, om Gasly kan rejse sig efter den store skuffelse i Australien, hvor det ikke blev til point. Gasly skal mentalt finde Bahrain-weekenden fra 2018 frem, og arbejde videre på alt det der gik hans vej sidste år.

Daniel Ricciardo har revanche til gode! Australiens Grand Prix var en katastrofe for Ricciardo, og Bahrain er næste chance for australieren til at bevise, at ham og Renault kan blive et succesfuldt makkerskab. Ricciardo har aldrig været på podiet i Bahrain, og Renault-raceren er heller ikke til en reel kamp om podiet i øjeblikket. I stedet skal Ricciardo sikre gode point til kontoen ved at slutte i placeringerne 5. - 8.

McLaren har mere at bevise. Hvor er farten fra årets vintertests? Lando Norris viste enkelte gode momenter i Australien, mens Carlos Sainz Jr. allerede har en DNF (Did Not Finish) på sin resultattavle. McLarens form i ugerne med pre-season tests talte for, at teamet skulle kunne kæmpe sig regelmæssigt i top 10. Virkeligheden lige nu er, at Haas og Renault nok engang har distanceret McLaren. Det engelske team skal vise mere i Bahrain, hvis ikke krisesnakken skal genopstå.