Klar til Storbritannien?

Legendariske Silverstone lægger asfalt til Grand Prix nummer 1.007 i historien (James Bond-referencen markeres på Red Bull-racerne hele weekenden), hvor banen og hele Storbritannien samtidig kan fejre, at Silverstone har fået en ny 5-årig aftale med Formel 1. Der køres på banen minimum til 2024, men hvad skal vi holde øje med i 2019?

McLaren er på hjemmebane, og det engelske publikum har fået en ny Formel 1-darling i Lando Norris. Norris har taget de unge Formel 1-fans med storm, da han er særdeles aktiv på de sociale medier med underholdende vinkler på livet i Formel 1. Når alt kommer til alt handler det om kørslen på banen, men her har Norris også vist sig "hot" med top 5 kvalifikationer i både Frankrig og i Østrig. Holdkammerat Carlos Sainz Jr. kørte karrierens flotteste løb i Østrig, og McLaren kommer til Silverstone med den bedste samlede pakke (kørere, team, racer) siden sæsonen 2012. En slutplacering i top 6 for enten Sainz Jr. eller Norris vil være som en sejr for de orange fra Woking.

Haas har været i en nedadgående formkurve, og ugen har budt på meget uro i teamet, da Rich Energy havde trukket sig som hovedsponsor. Senere bortforklarede Rich Energy udmeldingen om at stoppe hos Haas, men at budskabet overhovedet kom ud, må give bekymringer hos holdejer Gene Haas. Kører én eller begge Haas-racere i pointene i weekenden, vil det give teamet lidt arbejdsro og mentalt overskud til kampen om sponsormillionerne.

Mercedes ønsker hurtigst muligt at revanchere sig efter en skuffende weekend i Østrig, hvor det tyske team virkede rådvilde. Ikke kun teamet er "sultne" i weekenden. Lewis Hamilton ønsker brændende at vinde sit 6. Grand Prix på Silverstone, hvilket vil gøre ham til den mest vindende kører på banen. Valtteri Bottas ønsker inderligt at vinde på den bane, hvor han tidligere har været tæt på sejren med både Williams og Mercedes. Det bliver spændende at se, om Mercedes faktisk er blevet indhentet af både Ferrari og Red Bull.