Wind Of Change

Efter 5 år "on-air" lukker 'moving under braking' ned for en stund. En relancering af siden munder ud i, at 'moving under braking' bliver en integreret del af toco.dk - et nyt konsolideret site vil se dagens lys i nær fremtid.

movingunderbraking.com vil ikke kunne findes i de kommende måneder, mens der er en digital ombygning i gang. Dette vil derfor også være den sidste mailnotifikation du modtager, såfremt du har valgt at abonnere på seneste nyt.

Et stort og hjerteligt TAK for den tid du har brugt på at læse dig igennem de seneste 249 Formel 1-artikler, der har været udgivet mens 'moving under braking' var en selvstændig side.

Af GDPR-hensyn slettes alle 'subscribers' email-adresser fra databasen i forbindelse med at siden lukkes ned og flyttes til nyt format. Vi gemmer ikke personlige oplysninger, selvom du har valgt at videregive din email-adresse til 'moving under braking'. Alle gemte oplysninger slettes ultimo marts 2022.

Foreløbigt ønskes du en rigtig god indledende del af Formel 1-sæsonen. Jeg håber, du vil se med på movingunderbraking.com fra slutningen af foråret.

De bedste hilsner

Jonas