Klar til Mexico?

Weekendens Formel 1-Grand Prix afholdes på den spektakulære Autódromo Hermanos Rodríguez-bane i Mexico. Hvad er værd at holde øje med i den kommende weekend?

Duellen mellem Lewis Hamilton og Sebastian Vettel er værd at holde øje med - selvfølgelig. Hamilton kan "nøjes" med en vilkårlig placering i top 5, og alligevel kalde sig verdensmester efter på søndag. Jeg er ret overbevist om, at Hamilton sikrer sig sit fjerde verdensmesterskab i den kommende weekend. Til gengæld tror jeg, at Vettel kan vinde i Mexico. Banen passer Ferrari´ens opbygning, og Vettel har gjort det godt de tidligere år på banen. Vettel sejrer på søndag, Hamilton sejrer samlet.

Esteban Ocon fortjener også opmærksomhed. Efter at have udlignet Max Chiltons rekord for nogle uger siden (rekorden for flest Grand Prix-starter siden debut uden at være udgået), er Ocon nu alene i spidsen med 26 Formel 1-løb i karrieren uden at være udgået af et eneste. Kælenavnet "Oconsistency" er meget passende, og det vil være en kæmpe skalp for Ocon, hvis han kan slutte foran sin (mexicanske) holdkammerat i Mexico.

Renault vil få meget opmærksomhed i den kommende weekend - og med rette. Kan det franske storhold komme nærmere 5. pladsen i konstruktørverdensmesterskabet? Mexico kan enten hjælpe Renault tæt på deres sæsonmål eller endeligt afkræfte muligheden for top 5. Hvis ikke begge Renault-racere slutter i pointene i Mexico, tror jeg ikke længere på, at top 5 er muligt. Mexico bliver første matchbold for Renault i den hektiske sæsonafslutning -  den eneste matchbold hvis chancen spildes.