Klar til Ungarn?

Selvom mange holder en velfortjent sommerferie, så ruller Formel 1-karavanen stadig. I weekenden er det traditionelle Hungaroring i Ungarn, der skal ligge asfalt til sæsonens 11. Grand Prix. Hvem fortjener ekstra opmærksomhed?

Red Bull er på vej tilbage, og er værd at holde øje med. Når historikken tages i betragtning, så må Hungaroring være stedet, hvor Red Bull for alvor kan duellere om podiet (Sejren for Daniel Ricciardo i Baku var en flot præstation, men Red Bull var ikke hurtigst eller bedst den weekend i Aserbajdsjan). Førnævnte Ricciardo fik sin første sejr tilbage i 2014 i Ungarn, og banen har tidligere gjort feltet tættere, da de absolutte topteams ikke kan udnytte et eventuelt fartoverskud på Hungaroring. Det er Red Bulls chance, og specielt underpræsterende Max Verstappen må søge en tiltrængt revanche.

Jolyon Palmer er også værd at holde øje med. Efter hvert Grand Prix siden april har mange sagt: "Nu er det sidste chance for Palmer". Faktum er, at Palmer stadig sidder i raceren. Nico Hülkenberg fik ved Storbritanniens Grand Prix glæde af nye opdateringer til Renault-raceren - blandt andet et nyt gulv. Et nyt gulv kan ikke gøre en "backmarker" til en vinder, men det er Palmers chance, hvis han kan udnytte opdateringerne til egen fordel. Kan Palmer hurtigt omstille sig til de nye opdateringer over de tre træningssessioner, så er chancen for en god kvalifikation og et godt løb til stede.

Fernando Alonso er også et vågent øje værd. Helt tilbage i 2003 fik spanieren sin første sejr i Ungarn. Banen er nådig over for racere med mindre motorkraft, og her befinder McLaren sig. Banen understøtter til gengæld teknisk dygtige kørere, og her befinder Alonso sig. Ser man fem løb frem i kalenderen, må Hungaroring være bedste chance for en top 5-placering til Alonso.